Министър-председателят на Израел Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври

...
Министър-председателят на Израел Бенямин НетаняхуБенямин Нетаняху е роден на 21 октомври
Коментари Харесай

Нетаняху призова всички страни в конфронтацията около съдебната реформа в Израел да се въздържат от насилие

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и прикани през днешния ден протестиращите и контрапротестиращите в страната да се въздържат от принуждение, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Нетаняху насочи апела в Туитър след усилване на напрежението в Израел поради проекта на неговото държавно управление за промяна в правосъдната система.

Израелските посолства по света са били инструктирани да се включат през днешния ден в стачка против правосъдната промяна, сподели профсъюзно писмо, представено от Ройтерс. 

В писмото, което се базира на национална стачка, оповестена от Общата федерация на труда в Израел, се споделя, че дейностите на външното министерство в страната и чужбина ще бъдат лимитирани до незабавни услуги.

Израелската телевизия " Канал 12 " заяви, че стачкуващи, протестиращи пред Народното събрание в Йерусалим, са проникнали в постройката, само че защитата ги е задържала и извела оттова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР